Hold 64 Small Groups - Niveau V Børn

Antal tilmeldte: 5/7 Alder: Alle aldre Pris: 2.016,00 DKK
30/09/2021 - 20/06/2022 Sal 1 Torsdag 17:45-18:30 Instruktør: Emilie Wraae-Bess Nikoline Wraae-Bess
Beskrivelse
Vi har formationer og smallgroups i både disco, hiphop og Rock'n Roll. Formationerne består af udvalgte elever, som danser til store nationale og internationale turneringer. Der vil blive afholdt audition til disse hold (undtaget Rock'n Roll). Det er vores mest eftertragtede hold, da der altid er super godt fællesskab og noget på spil.
Der forventes en vis danseerfaring til disse hold. Du er altid velkommen til at spørge os, om formation/smallgroup kunne være noget for dig. Det er en forudsætning, at man kan deltage ved alle turneringer samt deltage i ekstra træninger til disse hold.

 

Pris: 2.016,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emilie Wraae-Bess

Emilie har danset hos Henckell dans siden hun var 2 år gammel. I hendes mange år som danser hos Henckell dans har hun danset en masse forskellige stilarter, så som Disco, Hiphop, Girly og Moderne.

Emilie har gennem årene stillet op til en masse tuneringer, hvor hun har blandt andet vundet flere Danmarksmesterskaber og københavnsmesterskaber. Derudover var Emilie også med da formationen var til verdensmesterskaberne, hvor de fik en flot 3. plads, samt V.I.P. pokalen.

Desuden er Emilie også en super sød og passioneret pige, som går meget op i, at undervisningen skal give pote og dygtiggøre eleverne, så de gang efter gang opnår et bedre og bedre resultat. På trods heraf går Emilie dog også op i at alle har det sjovt når de er til dans!

Hun glæder sig super meget til, at skulle undervise på danseskolen og kunne bidrage med hendes erfaringer og ideer.

Nikoline Wraae-Bess

Nikoline er vores søde hjælpepige, som er virkelig fantastisk med børnene, hun danser selv stadig på international niveau, men elsker at hjælpe med de små.
Hun har dansede hos Henckelldans siden hun var en lille pige, og er altid glad og posetiv.