Hold 63 Show formation - Niveau IV-V

Antal tilmeldte: 1 Venteliste: 0 Alder: Alle aldre Ratebetaling Betales nu:
435,00 DKK
01-04-2023:
435,00 DKK
01-05-2023:
435,00 DKK
01-06-2023:
435,00 DKK
05/09/2022 - 11/06/2023 Sal 1 Onsdag 18:30-19:30 Instruktør: Tina Hedegaard Lonni Henckell Wikke
Beskrivelse
Vi har formationer og smallgroups i både disco, hiphop. Formationerne består af udvalgte elever, som danser til store nationale og internationale turneringer.  Det er vores mest eftertragtede hold, da der altid er super godt fællesskab og noget på spil.
Der forventes en vis danseerfaring til disse hold. Du er altid velkommen til at spørge os, om formation/smallgroup kunne være noget for dig. Det er en forudsætning, at man kan deltage ved alle turneringer samt deltage i ekstra træninger til disse hold. Der vil være en mer betaling på disse hold, til kostumer osv. 

 

Pris: 435,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Tina Hedegaard

Jeg hedder Tina Hedegaard og har danset siden jeg var helt lille. Endvidere været en del af Henckell dans de sidste 33 år. Min egen dansekarriere har bestået af forskellige dansegenre men med størst fokus på Disco, show, formation, Rock n' Roll og Boogie. Det er blevet til mange guldmedaljer, mesterskaber og dejlige oplevelser i ind og udland. Dansen er en kæmpe del af mit liv og min personlighed, og jeg elsker at dele min glæde til dansen med alle vores elever. I min undervisning skal danserne lære en masse grundlæggende elementer indenfor dans og teknik. Dog er det lige så vigtigt for mig, at vi har det sjovt og hygger os. Målet med hver træning er at eleverne går fra dansetimen med nogle nye trin, røde kinder og et smil på læberne.

Lonni Henckell Wikke

Lonni har danset hele sit liv og er idag utvivlsomt landets bedste børne- og ungdomsinstruktør. Under overskriften “man lærer bedst når man har det sjovt” underviser hun både de små og de store i disco, showdance og MGP og der er fart på.

Derudover træner Lonni alle turneringsholdene i disco - solo, duo, small group og formation og det går rigtig godt!

Hendes dansere har i de seneste år vundet Danmarksmesterskabet i ALLE kategorier og også internationalt er det gået fantastisk. Sølv og bronze medaljer til sidste års verdensmesterskaber samt en række top resultater i world cups m.m.

Så uanset om man er nybegynder, bare synes det er sjovt at danse og bevæge sig eller om man måske er virkelig ambitiøs vil man føle sig godt tilpas i Lonnis timer.

30 års passion for dans, stor kreativitet og undervisningslyst gør at eleverne altid går hjem med smil på læben. Ud over det er Lonni stor primus motor for at eleverne hygger sig internt og former venskaber på kryds og tværs.

Tidligere i karrieren har Lonni selv vundet mange turneringer i både ind og udland og været med i diverse danseforestillinger og TV produktioner.

Lonni er certificeret instruktør og dansedommer, men først og fremmest er hun til stede for sine elever hos Henckell Dans.