WORKSHOP

Sæt X i kalenderen

lørdag og søndag 7.-8. oktober

 

 

Der vil være workshop i disco, hip hop, modern på danseskolen. 

 

Vi holder sådan en weekend for at styrke elevernes kammeratskab på tværs af holdene, og samtidig er det en unik mulighed for at blive undervist af nogle af de dygtigste. Når man ikke bliver undervist vil der være mulighed for at danse (øve alt det man har lært) eller bare hygge på 1. sal, så husk kort, tegnesager, make-up, spil eller hvad du syntes kunne være hyggeligt at lave med dine veninder og venner. 

Vi slutter aftenen med en film på storskærm, men’s vi ligger på vore luftmadrasser i vore soveposer, dyner, puder, sovebamser og bare råhygger. 

Det vil være Lonni, Cecilie Ekstrøm og Cecilie Honoré der vil være der til overnatningen, og vi lover at passe rigtig godt på jeres dejlige børn, og give dem alle et god-nat-kys. 

 

Det vi skal lave om søndagen er hemmeligt men vi kan godt love at det bliver rigtigt sjovt…

 

I år har vi igen fået Vibeke Andreassen fra Norge til at komme og undervise i disco, men som noget nyt også i modern.

Vibeke er blandt andet blevet nr. 3 i solo ved verdensmesterskaberne, så det vil helt sikkert være en kæmpe oplevelse at blive undervist af hende. 

I hip hop kommer Esben Jensen og Cecilie Frese Jessen, Esben har selv danset på topplan i mange år, men har nu dedikeret hans hverdag til at undervise, han er virkelig sød, og rigtig dygtig til at undervise. Cecilie har danseskole i Slagelse hvor hun gemmen flere år har ført elever til både EM og VM, glæd jer til at få et smil på læberne når i bliver undervist af Cecilie. 

Selvom man ikke går til hip hop/disco er man velkommen til at tage timerne hos Esben, Cecilie  eller Vibeke.

 

Sidste år var vi så heldig at en masse søde forældre gerne ville hjælpe, vi håber dette også er tilfældet i år, for uden jer er sådan en weekend umulig at lave. 

Onsdag d.04 kl.18.45 vil vi holde et lille møde, så vi forhåbentlig kan få fordelt nogle opgaver ud til jer skønne forældre (indkøb til aftensmad, morgenmad, frokost osv.) eller hvis i bare har spørgsmål til hele dette arrangement er i selvfølgelig også velkommen til at deltage. 

 

Prisen for denne fantastiske weekend vil være kr. 500,00. 

Til de piger som allerade går på Ekstrøms modern hold vil der være mulighed for ekstra 1,5 times undervisning i modern af Vibeke og dette vil koste ekstra kr. 75,00  

 

 

  

   

   

 

 

Copyright © 2016, Henckell Dans.