Pointturnering hos Henckell Dans

Turnering på hjemmebane

Henckell Dans har årligt 5 pointturneringer, og vi har 2 tilbage i denne sæson d.10 februar og vores institutmesterskab d.17 marts (se mere under Nyheder) 

Vi afholder turneringer på hjemmebane for at skabe sammenhold og fællesskab blandt danserne. Det giver eleverne og deres familier mulighed for at møde hinanden uden for danseskolen og dele danseglæden. Eleverne danser den serie de har lært gennem dansesæsonen. 

Ved pointturneringer samler eleverne point sammen ud fra deres placering. 

1 plads: 10 point 

2 plads: 9 point

3 plads: 8 point

4 plads: 7 point 

5 plads: 6 point 

Resten af danserne vil få 5 point. 

Eleven som har samlet flest antal point, vil blive kåret til institutmester, ved institutmesterskabet som er den sidste turnering inden afdansningsballet. 

Den laveste placering eleven har fået af de 5 pointturneringer, vil blive fratrukket det samlede resultat. Dermed kan eleven udeblive fra én pointturnering uden, at det går udover det samlede resultat. 

Alle placeringer kan efterfølgende ses i pointbogen på danseskolen. 

Pointturneringer bliver afholdt på Nørregårdsskolen, Horsedammen 42 - 2605 Brøndbyøster. Der vil være mulighed for køb af vand, kaffe, frugt, kage mm. 

Ved disse turneringer vil der bliver taget billeder og filmet - hvis man ikke er interesseret i at ens børn eller en selv kan komme på de sociale medier skal man kontakte dansskolen. 

Copyright © 2016, Henckell Dans.